HTML

Laptop szerviz,tv,monitor és tablet javítás

A hordozható számítógép ha elromlik az majdhogy nem nélkülözhetetlen a használója számára. Érdekes cikkeket gyűjtöttünk össze a szervizproblémák gyakorlati színteréről.

Szoftveres témák

Archívum

Segítség elromlott az LCD tévém mi tévő legyek?

2013.07.02. 17:06 itguy

Még szerencse, hogy az Itech Rendszerháznak van tv szerviz szolgáltatása is. A legkülönbözőbb hibákkal hozzák be modern LCD tv készüléküket a budapesti felhasználók a szervizközpontba. De az eltérő hibák között is százalékos arányban kimutatható az 5 legjelentősebb. 

1) A tévét egyszerűen nem lehet bekapcsolni, a képernyő teljesen sötét, nincs kép, nincs hang, még a hagyományos tévéknél megszokott hangyafoci se sehol . . .

2) Se kép, se hang a TV mintha az áramot sem venni fel, a totális meghaltság jelei mutatkoznak rajta. Ilyenkor már igencsak elgondolkodik az ember, tán kellene egy jó szerviz?

3) Súlyos gondok vannak az LCD kijelzővel? :( Betört, pixel hiba is akad rajta, foltos, csíkos és minden baja van. Az LCD kijelzőkre jellemző, hogy könnyen sérülnek és az élet sok lehetőséget produkál arra, hogy baleset érje őket. Nem kell ehhez családi perpatvar egy véletlen baleset is  bármikor megtörténhet.

4) Bekapcsoláskor csupán egy pillanatra villan fel az LCD kijelző majd kialszik minden és lőn sötétség.

5) Bekapcsolás után sokat kell várni míg megjelenik a kép . . . ez egy modern LCD tévénél ultra ciki mert a régebbi radiátort pótló tévéknél még megszokhattuk kb. 25-30 éve, hogy a tévét bekapcsoltuk de nem jött kép, csak a hang. Elmentünk zuhanyozni s mire visszatértünk már volt kép és hang. De azért 2013 környékén már ciki ha egy modern LCD tv hasonló jelenségeket produkál. Ilyenkor mindenképp kell egy jó szerviz. 


Természetesen egy tv készülék esetén még számtalan más hiba is adódhat de ezek akkor is a legjelentősebbek, legtöbbször fordulnak elő. Valójában az lcd tv készülékeket is 24 órán belül az Itech Rendszerház megjavítja, de szoktak még legalább 72 órát áldozni a tévék tesztelésére mielőtt el lehetne hozni. Hiába, biztos ami biztos!

Szólj hozzá!

Címkék: javítás televízió szerviz lcd tv szakszerviz

A bejegyzés trackback címe:

https://laptop-szerviz-tv-monitor-tablet-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr175388048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása