HTML

Laptop szerviz,tv,monitor és tablet javítás

A hordozható számítógép ha elromlik az majdhogy nem nélkülözhetetlen a használója számára. Érdekes cikkeket gyűjtöttünk össze a szervizproblémák gyakorlati színteréről.

Szoftveres témák

Archívum

Megrongálódott számítógép, törött burkolat, zsanér

2013.07.04. 17:41 itguy

A zsanérokkal és a fedlapokkal a laptopok esetében mindig problémák lehetségesek. A legtöbb ilyen probléma adott fizikai sérülés eredménye. Lehet a számítógép szerviz Budapest VII. kerület tud segíteni az ilyen jellegű problémák megoldásában is. Néha a laptopoknak egy szervizelés még jót is tesz és jobbak lesznek mint eredeti, gyári új korukban. Nem egy olyan esetről tudunk beszámolni amikor az LCD fedlap (hátlap) bizony szervizműhelyünkből való kikerülés után jóval erősebbé, masszívabbá vált. Egy különleges ragasztási eljárásunk eredményeként a laptop burkolat (fedlap) sokkal erősebbé válik. 

Mi a helyzet ha az Itech Rendszerházhoz fordulók kérik a zsanér a fedlap a burkolat vagy a hátlap javítását?

Semmi rizikó nincs benne, hiszen nálunk a bevizsgálás teljesen ingyenes! Fizetni csak a sikeres javítás költségét kell. Forduljon hát bizalommal a Budapest VII. kerületében található szervizközpontunkhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: javítás zsanér szerelés ragasztás hátlap fedlap fixálás

A bejegyzés trackback címe:

https://laptop-szerviz-tv-monitor-tablet-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr605391290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása