HTML

Laptop szerviz,tv,monitor és tablet javítás

A hordozható számítógép ha elromlik az majdhogy nem nélkülözhetetlen a használója számára. Érdekes cikkeket gyűjtöttünk össze a szervizproblémák gyakorlati színteréről.

Szoftveres témák

Archívum

Tablet kijelzők javításával kapcsolatos véleményeim

2013.07.03. 13:59 itguy

A tablet gép javítás érdekes eseményeket, tapasztalatokat szülhet. Rendszerint az eldöntendő kérdések mindig a kijelzők körül forognak. Vajon megéri -e javíttatni vagy olcsóbb akkor már egy újabb kijelzőt vásárolni? Az ilyen kérdések eldöntésében az Itech Rendszerház szakemberei segítségünkre lehetnek.

A 7-9'' -os tablet kijelzők javítása rendszerint nem rentábilis folyamat. Persze ez merőben függ attól is, hogy milyen márkájú tablet gépről van. Nem gazdaságos a csere ha a tipikus "made in China" készülékünk van mert az ilyenek piaci ára 10 -30 ezer forint körül van és hát ügye a kijelző cseréjének ára egy ilyen készülék esetén vészesen közel annyiba kerülne mintha vennék egy új tabletet.

A 9''-os méret feletti kijelzők javítása már gazdaságos folyamat, főleg akkor ha  maga a készülék is egy nívósabb, márkásabb darab. Gondolok itt Samsung Galaxy tablet, Toshiba tablet , Google tablet, Acer tablet és még hosszasan tudnám sorolni a lehetőségek tárházát. Az Itech Rendszerház a tablet gépek javítására is 100% garanciát vállal tehát nincs mitől tartani, nincs rizikó. Vállaljuk, hogy 24 órán belül megjavítjuk elromlott tablet gépét.

Szólj hozzá!

Címkék: gyors szerviz tablet precíz Budapest tablet kijelzők

A bejegyzés trackback címe:

https://laptop-szerviz-tv-monitor-tablet-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr145389253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása