HTML

Laptop szerviz,tv,monitor és tablet javítás

A hordozható számítógép ha elromlik az majdhogy nem nélkülözhetetlen a használója számára. Érdekes cikkeket gyűjtöttünk össze a szervizproblémák gyakorlati színteréről.

Szoftveres témák

Archívum

Laptop netbook notebook tablet szerviz a Facebook közösségi portálon

2013.07.01. 14:53 itguy

Léteznek autentikus helyek az Interneten ahol utána lehet nézni annak, hogy vajon melyik szolgáltatás a korrekt és melyik nem. Ilyen helyek közé tartoznak mindenféleképpen a fórumok és a különböző közösséget építő portálok. Talán ez az örök igazság azért is van így mert sosem zörög a haraszt ok nélkül és az emberek mindig megmondják a frankót, ez pedig mindenkiben bizalmat vált ki.

Minden valamit magára adó cég igyekszik kihasználni a Facebook médiacsatornáját. Ezen a felületen keresztül adott cég szimpatizánsai elmondhatják véleményüket a cég termékeivel vagy szolgáltatásaival kapcsolatban. Az Itech Rendszerház és Szerviz Kft. szintén rendelkezik Facebook -os megjelenéssel, ahol az emberek elmondhatják véleményüket a cég szervizelési szolgáltatásaival kapcsolatban.

Közösségi oldalunk elérhetősége: https://www.facebook.com/itechlaptopszerviz

facebook-like.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: közösség notebook laptop facebook javítás szerviz vélemények eszmecsere netbook

A bejegyzés trackback címe:

https://laptop-szerviz-tv-monitor-tablet-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr265386226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása