HTML

Laptop szerviz,tv,monitor és tablet javítás

A hordozható számítógép ha elromlik az majdhogy nem nélkülözhetetlen a használója számára. Érdekes cikkeket gyűjtöttünk össze a szervizproblémák gyakorlati színteréről.

Szoftveres témák

Archívum

Bemutatkozunk: számítógép szerviz, Budapest

2013.06.28. 14:30 itguy

kep.png

A blogolás egy nagyon jó dolog, mert rentábilisen elérhető minden ember, s az ötletek / információk viszonylag egyszerűen osztódnak szét ;) Lövésem sincs egyelőre, hogy milyen rendszerességgel fogok itt posztolni, de ha lesz valamilyen érdekes téma, nyilván szét fogom kürtölni.

Így első neki futásra szeretném mindenkivel tudatni a laptop szervíz létezését, amely szolgáltatás nagyon sokaknak jöhet jól akiknek épp elromlott a hordozható számítógépük. A név természetesen találó hiszen itt a szolgáltatás nagy része tényleg a laptop körül forog, de ezen kívül foglalkozik még netbook, notebook és tablet pc -k garancián túli szervizelésével is.

De vannak még érdekes szolgáltatások, mert véleményem szerint nem hagyható figyelmen kívül a tv szerviz szolgáltatás sem. Itt a modernebb lcd tv -kel és monitorokkal foglalkoznak. Makacs világ ám a tévék szervizelése. Igazi nagy verseny van ezen  a piacon. Szeretné mindenki ezt a szolgáltatást 24 órán belüli határidővel fenntartani. Ez azonban nem jön össze minden cégnek :) Eltérő makacs szervizelési problémák akadhatnak, arról már nem is beszélve, hogy a tv és monitorok szervizelésének világa nagyon egy kutya, abban a tekintetben, hogy 3-4 napig egy valamit is magára adó szerviz cég, tesztelni szokott, ami ügye további időt vesz igénybe.

De vajon tekinthetünk - e egy szervizre úgy mint professzionális szolgáltatás, ha tényleg csak a behozott elromlott számítógépek szervizelésével foglalkozik? Ügye, hogy nem . . . Természetesen egy cégnek következetesnek kell lennie, s ha már egyszer szervizközpont akkor a lényeg, hogy a szerelésre koncentrálódjon, de szereléssel egybekötve rengeteg érdekes szolgáltatást lehet még bevezetni. Ilyen érdekes szolgáltatás például a laptop alkatrészek kínálata is. Mert miről is van itt szó? Nem arról, hogy egy webáruházban összeválogatjuk és megvásároljuk szépen a termékeket kifizetjük és átvesszük aztán jó napot. Itt arról van szó, hogy meglehet bízni az Itech Rendszerházat egy saját igényünket maximálisan kielégítő számítógép összeállítására. Ilyen esetekben az Itech vállalja a számítástechnikai alkatrészek beszerzését és összeszerelését, valamint a jövőben bármikor vihetjük javíttatni számítógépünket ha elromlana.

A tablet kiskütyük világa sok mindenkit lenyűgöz. Manapság a mobilitás egy nagyon fontos dolog. Senki sem szeret felesleges terhet cipelni magával, ugyanakkor az információkhoz mindenki szeret gyorsan és frappánsan hozzáférni. Nagy érvágás lehet tehát ha elromlik egy tablet pc. Ilyenkor jön jól a tablet szervíz szolgáltatása. Ez az oldal például remekül összefoglalta a gyártónkénti tablet szerviz lehetőségeket. Vajon statisztikailag mivel szokott a legtöbb probléma lenni a tabletek világában? Az esetek többségében azokkal a fránya kijelzőkkel van a probléma. Egy kijelző csere rendszerint 20 percet szokott igénybe venni, de vannak komplexebb hibák is. Ezért elmondható, hogy a tablet gépek javítása egyszerűbb hibák esetén valóban 24 órán belül kivitelezhetők.

Itt pedig a laptop felvásárlás zseniális üzleti művészete folyik :) Kik szokták felkeresni ezt a helyet? Azok akik szeretnék számítógépüket eladni, vagy annak értékét beszámíttatni egy új számítógép vásárlása esetén. Illetve azok is akik előszeretettel szeretnének ugyan használt, de mégis márkás, kifogástalan állapotban levő például zálogházból származó számítógépet vásárolni. Érdemes szét nézni a kínálat kavalkádjában és élni a szuper jó lehetőségekkel.

Mit tegyen akkor ha kifejezetten LCD vagy más monitora romlott el? A monitor igen fontos output része a számítógépnek, hiszen ez az egyetlen egy eszköz aminek  a segítségével a computer dialógust tud teremteni az emberrel. A monitor szerviz segít a hibák minél gyorsabban történő kijavításában. Monitorok esetén az Itech Rendszerház a javított alkatrészekre 100% garanciát vállal. Közismert, hogy a monitor ha nem vékony LCD típusú akkor bizony nagyon nehéz is lehet és nem egyszerű bevinni egy szervizközpontba. Az Itech Rendszerház számára beküldheti például futárszolgálat segítségével is.

Hol található ez a lassan jokernek számító, minden igényt kielégítő cég, amely ennyi mindennel foglalkozik?

1074 Budapest Alsó erdősor u. 3. - Budapest VII. kerület

Megközelíthetőség: a Blaha Lujza térhez közel van, a Munkás utca vége felől lehet a szervizközpont bejáratát megközelíteni. Frekventált, könnyen megközelíthető helyen van, jó parkolási lehetőséggel.

1 komment

Címkék: notebook laptop javítás szerviz netbook Budapest

A bejegyzés trackback címe:

https://laptop-szerviz-tv-monitor-tablet-javitas.blog.hu/api/trackback/id/tr85382162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geucsa 2013.07.19. 13:25:37

Idegesítő, hogy a google-ban minden második találat Ti vagytok, mégis elutasíttok egy sima HDMI csatlakozó javítását. Így nagyon nehezen találok más szervizt.
Pedig örültem, amikor megláttam a ti oldalatokat és még a cím is közeli. :-/
süti beállítások módosítása